Verkkomaksut suoritetaan Paytrail Oyj:n kautta. Paytrail on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa.

MAKSUT VISA, VISA-ELECTRON TAI MASTERCARD-KORTEILLA

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, osasuora.fi/Osasuora Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

VERKKOPANKIT

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MUUT MAKSUTAVAT

Klarna: Maksumahdollisuus Klarnan laskutuspalveluilla, Klarna-Erämaksulla ja Klarna-tilillä. Lue lisää Klarnan sivuilta.

LASKUTUS

Yritysasiakkaille laskutus on mahdollista erikseen sovitusti. Luonnollisesti tarkastamme aina luottotiedot.

Laskutuksen ja mahdolliset muistutukset sekä perintätoimet hoitaa Trust Kapital Group TKG Oy.

Yksityisillä asiakkailla on käytössä verkkopankin maksupalvelut, Visa sekä MasterCard-korttimaksut, Klarna-laskutuspalvelu ja lisäksi erikseen sovittuna ennakkolasku.