NYT 1.9TDI KUNNOSTETTU MOOTTORI BXE EDULLISEEN HINTAAN

Ongelmallisia 1.9TDI BXE ja BLS moottoreita käytettiin VAG-konsernin autoissa vuodesta 2005 vuoteen 2010. Näiden koneiden suurimpana ongelmana on kiertokangen laakereiden kiinnileikkaaminen. Tämä ongelma esiintyy jo 150tkm jälkeen. Joskus laakereista saattaa kuulua ääntä ennen moottorin hajoamista, mutta useimmiten rikkoutuminen tapahtuu yllättäen – varoittamatta.

Toinen yleinen syy konerikkoon on kiertokankien hajoaminen. On vaikeaa sanoa mikä aiheuttaa tämän ongelman. Yhtenä syynä voi olla kiertokangen alapään pulttien löystyminen.

BXE-moottoreita on käytetty seuraavissa VAG-konsernin autoissa: Audi A3 II, Audi A3 Sportback, Seat Leon II, Seat Toledo III, Seat Altea, Skoda Octavia II, Skoda Superb II, Skoda Roomster, VW Golf V, VW Golf VI, VW Golf Plus, VW Touran ja VW Passat B6.

Valikoimistamme löydät kunnostettuja BXE moottoreita hintaan 2590€ (marginaalivero).
Moottorilla on vuoden takuu ilman kilometrirajoituksia.

Kunnostusprosessin aikana moottoriin vaihdetaan aina uudet laakerit, männänrenkaat, tiivisteet ja öljypumppu.

Uudelleenkäytettäviä osia ovat mm. kampiakseli, kansi, kiertokanget, lohko, männät, nokka-akseli, venttiilit sekä venttiilijouset ja -nostimet. Kaikki uudelleenkäytettävät osat tarkistetaan ja vain moitteettomassa kunnnossa olevia osia käytetään uudelleen.

Osien vaihdon lisäksi lohkon suoruus tarkistetaan ja tarpeen mukaan tasopinta suoristetaan, sylinterit hoonataan, kansi kunnostetaan ja koeponnistetaan, kampiakseli tarkistetaan ja tarpeen mukaan sen kaulat hiotaan ylikoon laakereille, venttiilit tarkistetaan ja läpätään.

Kunnostettuja BXE-moottoreita löydät TÄÄLTÄ

Mikäli Sinulla on kysyttävää ota meihin yhteyttä YHTEYDENOTTO-sivun kautta.

 

Tervetuloa kaupoille!!!