PAKOJÄRJESTELMÄ

Osasuoran valikoimista löytyy hiukkassuodattimia, katalysaattoreita, pakosarjoja sekä pakoputkia.

HIUKKASSUODATTIMET – DPF/FAP

Valikoimissamme olevat hiukkassuodattimet, ovat uusia ja kunnostettuja. Kunnostetut DPF:t on kunnostettu aina alkuperäisestä hiukkasloukusta. Vaihtoehtona on joko hiukkassuodattimen puhdistus, tai DPF:n panoksen vaihto uuteen. Puhdistetulla kennolla olevalla hiukkassuodattimella on 6kk:n takuu, uudella kennolla oelvalla hiukkassuodattimella on 12kk:n takuu ja uudella 24:n kuukauden takuu.

KATALYSAATTORIT

Tarjoamme laajan valikoiman uusia katalysaattoreita kilpailukykyiseen hintaan. Valikoimistamme löydät sekä asennusvalmiita E-hyväksyttyjä katalysaattoreita, että yleismallisia katalysaattoreita. Takuu 24kk.

PAKOSARJAT

Toimitamme pakosarjoja tarvikeosina. Pakosarjat vastaavat sovitukseltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan alkuperäisiä varaosia (OEM). Pakosarjoilla on 24kk:n takuu.

PAKOPUTKET

Hiukkassuodattimien (DPF) ja katalysaattoreiden lisäksi Osasuoran valikoimista löytyy myös pakoputket tarvikeosina. Nämä tarvikeosat vastaavat sovitukseltaan ja teknisiltä ominaisuuksiltaan alkuperäisiä (OEM) varaosia.

 

Ota yhteyttä asiakaspaveluumme joko puhelimitse 044 7700131, sähköpostilla: posti@osasuora.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta, niin etsimme valikoimistamme autoosi sopivan varaosan.