Pumppusuutin

PUMPPUSUUTTIMET

 • Osasuoran valikomista löytyy uudet ja kunnostetut suuttimet, pumppusuuttimet ja common rail-suuttimet.
 • Kaikilla toimittamillamme suuttimilla on 12KK takuu ilman kilometrirajoitusta.
 • Toimittamamme pumppusuuttimet ovat vaihto-osia, joten vanhat osat on palautettava meille.
 • Emme peri panttia etukäteen ostovaiheessa, vaan asiakkaalla on 1kk aikaa palauttaa vanha suutin. Palauttamatta jääneet osat laskutetaan.
 • Lähes kaikki valikoimassamme olevat pumppusuuttimet löytyvät suoraan verkkokaupasta ja ovat sieltä ostettavissa.
 • Valikoimamme on poikkeuksellisen laaja Suomen mittakaavassa.Jos et löydä etsimääsi pumppusuutinta verkkokaupasta, niin ota yhteys meihin. Laajoista valikoimistamme huolimatta tulee toisinaan esiin tilanne, että joku malli on jäänyt pois tuotteistosta. Erittäin suurella todennäköisyydellä voimme kuitenkin tarjota Teille etsimäänne suutinta – linjan mukaisesti kilpailukykyiseen hintaan.

  TOIMITUS

  Suurin osa verkkokaupassa olevista pumppusuuttimista on saatavilla toimitusajalla 3-5 arkipäivää. Pieni osa saadaan toimitettua 6-8 arkipäivässä.

  Lähes kaikki pumppusuuttimet ovat heti valmiina toimitukseen, mutta joskus toimitus venyy pidemmäksi johtuen esim. osan harvinaisuudesta. Pyydämmekin Teitä ottamaan yhteyttä meihin, jos haluatte varmistaa toimitusajan. Näin estämme pettymykset puolin ja toisin. Voit soittaa tai lähettää tekstiviestin numeroomme 044 7700313 tai lähettää sähköpostia posti@osasuora.fi kysyäksesi toimitusaikaa haluamallesi tuotteelle.

  Erityisen kiireellisessä tapauksessa tarjoamme PIKAtoimitusta. Pikatoimituksella toimitusaika on normaalisti 1-3 arkipäivää. 

Ota yhteyttä asiakaspaveluumme joko puhelimitse 044 7700131, sähköpostilla: posti@osasuora.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta, niin etsimme valikoimistamme autoosi sopivan varaosan.