TOIMITUSAIKA

Kunnostetut ja uudet verkkokaupassa olevat tuotteet toimitamme pääsääntöisesti 3-5 arkipäivässä.

Moottoreiden ja vaihdelaatikkojen toimitusaika on pääsääntöisesti 5-10 arkipäivää ostopäätöksestänne.

Katso tuotekohtaiset toimitusajat kustakin tuoteryhmästä

Erityisen kiireellisissä tapauksissa mahdollisuus Pikatoimitukseen. Kysy!

Joskus toimitusaika voi olla luvattua pidempi meistä riippumattomista syistä. Näitä voi olla mm. arkipyhät Euroopassa, kuljetuskaluston rikkoutuminen tai muu vastaava. Ilmoitamme aina viivästyksestä mahdollisimman pian ja pyrimme tiedottamaan muutoksista etukäteen verkkokaupassamme.

TOIMITUSTAVAT

Kunnostetut ja uudet tuotteet toimitamme kuriiriyhtiöiden TNT/UPS/DPD tai Postin välityksellä.

Moottorit ja vaihdelaatikot toimitamme pääsääntöisesti TNT:n ja DB Schenkerin välityksellä.

Vanhojen osien palautukset kotimaassa hoidetaan Postin asiakaspalautuksella.

Tuotteet toimitetaan aina perille tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

TOIMITUSKULUT

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy toimituskulut sekä mahdolliset palautuskulut. Tästä poikkeuksena Pikatoimitus, jonka käytöstä ja lisäkustannuksista sovitaan aina erikseen.

HINNAT

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Käytettyjen moottoreiden ja vaihteistojen hinnat eivät pääsääntöisesti sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. (marginaaliverotus/ALVL 79§) Verohallituksen ohje.

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteiden hinnat eivät sisällä panttimaksuja. Mahdollinen panttimaksu lisätään ilmoitettuun hintaan.

Jos tuotteen hinnassa on merkittävä inhimillisestä virheestä, yllättävästä hinnan noususta tai muusta syystä aiheutuva virhe, pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotetta ilmoitetulla hinnalla. Tapauksessa, jossa asiakas on tilannut virheellisellä hinnalla ilmoitetun tuotteen, otamme aina yhteyttä asiakkaaseen tilanteen selvittämiseksi.

Edellä mainitusta ilmoitetaan aina asiakkaalle, kun hän saa tiedon tuotteen saatavuudesta ja hinnasta. Tällä asialla ei ole merkitystä yksityisille asiakkaille.

OMISTUSOIKEUS

Tuotteet ovat Osasuora Oy:n omaisuutta kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

TUOTTEIDEN TIEDOT

Verkkokaupassa olevat tuotetiedot ja osien sopivuudet pyritään pitämään ajantasaisina ja oikeellisina. Emme vastaa mahdollisista virheistä, mutta korjaamme mahdolliset virheet välittömästi kun saamme niistä tiedot.

Auton valmistajien ja osavalmistajien merkki- ja mallinimitykset ovat viitteenä tuotteissa. Tämä ei edellytä osien olevan alkuperäisvalmisteita.

Verkkokaupan tuotekuvat eivät välttämättä vastaa täydellisesti myynnissä olevaa tuotetta.