Näytetään 1–12 / 73 tuloksesta

VAIHDELAATIKKO
Tuomme maahan kunnostettuja ja käytettyjä vaihdelaatikoita. Vaihteiston kunnostuksen aikana laatikko avataan, puretaan kokonaan ja tarkistetaan kaikki sen komponentit. Kaikki rikkoutuneet ja kuluneet osat vaihdetaan uusiin osiin, tai erittäin hyvässä kunnossa oleviin käytettyihin vaihto-osiin, mikä kyseessä ei ole kulutusosa. Kaikki kunnostetut vaihdelaatikot aina laakeroidaan ja niihin vaihdetaan uudet tiivisteet ja tiivisteholkit.

Kunnostamme myös automaattivaihteistoja. Jotkut automaattivaihteistot löytyvät suoraan varastosta, mutta useimmissa tapauksissa tarjoamme asiakkaan vaihdelaatikon kunnostuspalvelua. Automaattivaihteiston kunnostukseen kuuluu myös turbiinin kunnostus ja venttiiliyksikön kunnostus. Vaihteiston kunnostuksen aikana vaihdetaan kytkinpakat, tiivisteet sekä muut ”pehmeät” materiaalit. Kaikki kovat pinnat jotka osoittavat kulumisen merkkejä hiotaan tai vaihdetaan uusiin, mikäli tarpeen. Kun vaihteisto on takaisin koossa, se käy läpi erilaisia testejä.

Kaikilla myymillämme kunnostetuilla vaihdelaatikoilla on vähintään 12kk:n takuu ilman kilometrirajoitusta.

Toimitusaika manuaalivaihdelaatikoille on 5-12 arkipäivää. Kunnostettujen automaattilaatikoiden toimitusaika on yleensä pitempi, koska suurin osa vaihdelaatikoita kunnostetaan asiakkaan omasta vaihdelaatikosta.

Vaihteistot toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen, olkoon se oma kotiosoite tai korjaamo jossa vaihdelaatikko asennetaan.

TIEDUSTELE VAIHTEISTOA AUTOOSI PUHELIMITSE: 044 7700131; SÄHKÖPOSTILLA: posti@osasuora.fi TAI YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA

2 790,00 3 500,00